EIREEN

Praktijk voor uw welzijn

Ontspanningsmassage

Massage is haast wel de oudste manier van behandelen. Instinctief kunnen we het allemaal. Als je pijn hebt in je schouder, begin je vanzelf over de pijnlijke plek te wrijven. Naast een manier om pijn te verlichten is het ook een middel om je lichaam te onderhouden. Het is goed om jezelf de juiste aandacht en liefde te geven. Door middel van massage worden de weefsels, zoals spieren, pezen en bindweefsel weer goed van bloed en dus van zuurstof en voedingsstoffen voorzien, terwijl aan de andere kant de afvalstoffen uit die weefsels gemakkelijker kunnen worden afgevoerd.

Daarnaast vinden veel mensen het heel prettig om aangeraakt te worden in een sfeer die uitnodigt tot ontspanning. In onze huidige maatschappij met al z’n stress-momenten is het goed en gezond om eens even tijd voor jezelf te nemen om te onthaasten. Het is gebleken dat het immuunsysteem beter werkt als je regelmatig een goede ontspanning ervaart.

De ontspanningsmassage wordt direct op het lichaam gegeven, terwijl u op de massagetafel ligt.
U kunt een deelmassage krijgen voor de rug, nek en de schouders. Daarnaast kunt u een totaalmassage (deelmassage + voor en achterzijde benen) krijgen.