EIREEN

Praktijk voor uw welzijn

Personal Coaching

Je kunt ook bij mij komen voor een persoonlijk consult €50,- per uur. Kom je voor jezelf, dan hoef je alleen maar jezelf mee te nemen maar de ervaring leert dat eventuele vragen die je hebt, even op te schrijven voordat je naar mij komt.

Wil je graag een combinatie van een persoonlijk consult en contact met een overleden dierbare, dan mag je ook een foto meenemen van jouw overleden dierbare. De consulten vinden plaats bij mij in de praktijk.

Wil je bij het aanvragen van het consult aangeven om wat voor consult het gaat, een persoonlijk consult of een combinatie van een persoonlijk consult en contact met een overleden dierbare.

Telefonisch consult

Soms zet een gebeurtenis je leven totaal op zijn kop. Je staat voor een grote keuze in je leven of je wordt juist voor een voldongen feit geplaatst. Zie je het dan even niet meer zitten. Is het iets dat niet loopt zoals jij wilt? Ben je op zoek
naar steun en inzichten. Ben je verdrietig of ben je benieuwd wat je volgende stap is op je levenspad? Hoe kan je daar mee om kan gaan, is één van de meest gestelde vragen. Heb je één of meerdere vragen, stel ze gerust, alles is bespreekbaar.

Ik help je graag als je vast dreigt te lopen in je persoonlijke leven. Soms is het gewoon fijn als je iemand kunt spreken die met je mee kijkt,denkt en verstand van zaken heeft. Samen komen we er wel uit. Alles is oplosbaar!
Geef via een mailtje aan, (marga.de.reus@ziggo.nl of info@eireen.nl) dat je een telefonisch consult wilt.