EIREEN

Praktijk voor uw welzijn

Over mij                                                                                        


Mijn naam is Marga de Reus.   

Als baby kwam ik als jongste terecht in een gezin met vijf kinderen. Ik groeide op met alle normen en waarden die mijn ouders van hun ouders hadden meegekregen. Als drie jarige zag ik dingen om me heen die anderen niet zagen.

Vooral ’s nachts had ik het daar heel moeilijk mee. Als ik wakker werd zag ik schimmen (mensen) naast mijn bed,
in de deuropening enz. Ik was toen zo bang, net als de kinderen van nu die een krokodil onder hun bed zien, maar die er volgens de meeste ouders niet is.

Omdat ik er met niemand over kon praten groeide ik op met het begrip,….toch moet er meer zijn…. dan mij werd aangeleerd. Ik trouwde, kreeg twee hele mooie dochters (ben inmiddels oma van drie kleinkinderen) en scheidde na een huwelijk van bijna 23 jaar.

Mijn scheiding kwam tot stand nadat de dingen die ik als kind zag weer de kop opstaken en het besef steeds meer groeide dat er inderdaad méér is dan heel veel mensen tot nu toe zien. Omdat mijn ex-man daarin (met alle respect) niet mee kon gaan werd onze kloof steeds groter en restte mij niets anders dan aan de “roep”gevolg te geven.

Daarna volgde alles in een stroomversnelling. In mijn laatste huwelijksjaar volgde ik een opleiding tot Sportmasseur, dit was voor mij een logisch vervolg op mijn sportcarrière (triathlon), en maakte ook kennis met Reiki. Daarna maakte ik kennis met trainer/master Marco Nieuwenhuize, waar ik verschillende opleidingen heb gevolgd, t.w. Kahuna Healing (3 jaar) Leven en werken in balans…USUI Reiki I en II, Usui Reiki Master, Karuna Reiki I en II, Karuna Reiki Master, Werken met Engelen en Shiatsu Massage (1 jaar).
Omdat wij op verschillende locaties werkten, leerde je heel veel verschillende energieën herkennen. Al deze cursussen resulteerden ook dat ik heel veel blokkades in mezelf mocht opruimen en loslaten. Tijdens en achteraf gezien een heel mooi maar heftig proces.
Door deze opschoning kwam ook “het anders zien’ steeds meer aan de oppervlakte.

Zo’n 12 jaar geleden begon ik in huis een Massage Praktijk. Tijdens de behandelingen bleken mensen steeds meer nieuwsgieriger te zijn naar datgene wat zij (nog) niet kunnen waarnemen. Door hen kon ik ook steeds meer laten zien wie ik ECHT ben. Heel mooi allemaal en daar ben ik hen heel dankbaar voor. Ook ben ik via deze behandelingen er achter gekomen dat een combinatie van Intuïtieve Massage en Handoplegging een zeer krachtige formule is. Inmiddels woon ik in Fijnaart met mijn hele lieve vriend. Bij hem mag en kan ik helemaal mezelf zijn. Aan huis hebben wij een ruimte omgetoverd tot een mooie praktijk. De mensen die mijn praktijk bezoeken komen voor diverse behandelingen.

Voor mij is het heel mooi om hun transformatie te zien en ben ik heel dankbaar en voel ik me bevoorrecht dat ik dit werk mag doen.

Inmiddels heb ik het HBO diploma gehaald als Tai Chi Tao docente en op dit moment volg ik een 2 jarige HBO energetische therapeutische opleiding bij Daisha de Wijs, om mijn kwaliteiten en talenten nog verder te verfijnen.